fbpx

Om SeaFormula+

SeaFormula+ är ett hållbart framställt marint kollagen som förutom kollagenpeptider innehåller hyaluronsyra, koenzym Q10, zink, vitamin C och selen som tillsammans bidrar till att förbättra hälsan hos din hud, hår, naglar, leder, ben, ligament och senor.

Kollagenpeptider står i centrum i detta tillskott, som också är proppfullt av återfuktande hyaluronsyra, skyddande koenzym Q10, vitamin C och zink samt stärkande selen.

Skönhet i en burk. SeaFormula+ har en samling mycket effektiva, enkla ingredienser som är designade för att inrikta sig på ett brett spektrum av skönhetsproblem. Tillverkat med rena, högkvalitativa ingredienser - allt du behöver för en ordentlig skönhetsboost inifrån.

Kollagen

Håller huden fast, fyllig och elastisk.

Hyaluronsyra

Arbetar återfuktande samtidigt som den fyller och mjukar upp fina linjer.

Koenzym Q10

Denna antioxidant hjälper till att hämma cellnedbrytningen som orsakas av fria radikaler i kroppen.

Vitamin C

Boostar immunförsvaret, bekämpar fria radikaler samt hjälper till att reparera hudskador och synliga tecken på åldrande.

Zink

Spelar en nyckelroll i hudens hälsa, immunförsvar och celltillväxt och kan även skydda mot akne och inflammation.

Selen

Stärker immunförsvaret och förbättrar hår- och nagelhälsan.

Verksamma Ingredienser

Ingredienser : Marint kollagen, kapselskal; hypromellosa (HPMC), hyaluronsyra, koenzym Q10, akaciagummi (antiklumpningsmedel), zink, askorbinsyra (vitamin C), selen. Allergiinformation: Innehåller fisk.

Viktigt: Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Använd ej om du är gravid eller ammar. Rekommenderad doseringsanvisning bör ej överskridas.