fbpx

Vår story

Att få i dig den näring du behöver ska vara enkelt.

Våra hälso- och näringsexperter har därför grävt djupt i vetenskapen för att kunna utveckla ett kosttillskott som innehåller precis rätt ingredienser och dos för att optimera resultat.

Vi älskar att göra näring enkelt och roligt. Men för att skapa produkter med perfekt optimerade nivåer av funktionella ingredienser från pålitliga källor måste vi ta det vi gör på allvar.

Allt började med ett behov

Vi är precis som du. Vi vill ha mer energi, bättre sömn och en glödande, spänstig hud så att vi kan se ut och vara våra allra bästa jag varje dag. Det är därför våra produkter börjar med ett personligt behov och en stark övertygelse om att tillskott med funktionella ingredienser som finns i naturen kan ha en kraftfull inverkan på vår hälsa och övergripande välbefinnande.

Drivna av vetenskap

Vi tar med våra stora idéer till vårt erfarna team av hälso- och näringsexperter och därefter utvecklar de ett kosttillskott som innehåller precis rätt ingredienser i rätt dos för att optimera resultaten. Samtliga ingrediensers egenskaper stöds genomgående av publicerad vetenskaplig litteratur.

Öppenhet

Alla våra ingredienser finns på två ställen: inuti våra kapslar och därför också på etiketten. Vi är engagerade i öppenhet, så att du vet vad du får varje gång du tar en SeaFormula+.

Säkerställd kvalitet och säkerhet

Vi har gedigen tillsyn av ett team med vetenskapliga, kvalitets- och regulatoriska experter för att säkerställa kvalitet och säkerhet i varje steg av tillverkningen. De ser till att SeaFormula+ är kompatibel med alla tillämpliga regler för kosttillskott.

Vi samarbetar endast med leverantörer och tillverkare som kan uppfylla våra stränga krav på transparens, spårbarhet och dokumentation.

Varje produkt är gjord för att uppfylla våra experters specifikationer för identitet, renhet och styrka för att säkerställa att de uppfyller alla krav och är fria från föroreningar.

Alla produkter är förpackade och noggrant testade för att säkerställa att svenska standarder uppfylls eller överträffas.

Vi gillar att glädjas åt allt vi gör, inklusive våra förpackningar. Våra produkter kommer i användarvänlig och snygg design, som aldrig behöver gömmas undan i medicinskåpet.

Vår passion

God hälsa står i centrum för allt vi gör. Det är därför vi har gjort det till vårt personliga uppdrag att göra näring lätt att förstå, så att du kan eftersträva god hälsa utan att kompromissa. Vi gör det genom att tillverka produkter som är lika effektiva som de är förtjusande enkla att ta – 1 om dagen och du är klar! Eftersom vi vet att när något känns bra är det mycket mer sannolikt att du gör det varje dag.

Lycka inifrån och ut

På SeaFormula+ tror vi att grunden för all lycka är god hälsa. Vi säger ja för tusan till god hälsa, för när du verkligen är lycklig är du som bäst. Och när du är som bäst är du ostoppbar.

Kultur

Vi är lyckligt lottade som får ta det vi är entusiastiska över i livet och förvandla det till vårt arbete. Vi är foodies som älskar att grotta ner oss i kost. Vi är hälsoentusiaster som hela tiden strävar efter att förbättra välmåendet. Vi är friluftsälskare som älskar att ta en sväng i skogen eller simtur i sjön. Framför allt är vi vanliga människor som själva brinner för att hitta sätt att må så bra som möjligt, och dela med oss!