fbpx

Långsiktighet ger resultat​

Låga nivåer av de näringsämnen som är ansvariga för friskt hår, hud och naglar kan resultera i håravfall, torra och sköra naglar och grov eller fjällande hud, bland andra obehagliga symtom, så regelbundet intag av tillskott kan säkerställa att om du inte får i dig tillräckligt av dem från din kost, förser du fortfarande din kropp med en potentiellt avgörande extra källa till dessa viktiga näringsämnen.

Det finns flera faktorer som påverkar hur lång tid det tar för ett tillskott att börja fungera, inklusive:

  • Orsaken till din brist
  • Omfattningen av brist
  • Den dos du tar
  • Hur regelbundet du tar tillskottet
  • Din personliga absorptionsgrad
  • Kvaliteten på tillskottet
  • Din övergripande livsstil och dina vanor

 

Men som en allmän regel bör du förvänta dig att börja se resultat inom 3 månader efter att du tagit ett tillskott, så länge du följer ditt doseringsschema.

 

Vad händer om du missar en kapsel då och då?

Du kanske tror att en missad vitamindos här och där inte kommer att ha någon större effekt på din allmänna hälsa, men du bör veta att varje tillskott har sin egen rekommenderade dosering, och om du vill se optimala resultat måste du följa anvisningarna.

Detta är särskilt sant när det kommer till hår-, hud- och nageltillskott, eftersom dessa är ansvariga för att ge bränsle till snabbväxande celler i din kropp, som behöver en konstant och konsekvent tillförsel av näringsämnen för att kunna frodas.

Det är viktigt att inse att kosttillskott inte är mirakelpiller som kan förbättra din hälsa omedelbart. Det tar tid att bygga upp dina nivåer av vitaminer och näringsämnen, så regelbundet tillskottsintag är viktigt. Att glömma din dagliga dos kommer inte att orsaka några allvarliga problem, men inkonsekvent intag kommer att påverka hur väl kosttillskott fungerar. Att ta tillskott konsekvent kan bidra till att ge en konstant tillförsel av viktiga näringsämnen för din kropp.

Kosttillskott bör tas dagligen, så att det blir en del av din rutin. Detta kommer tillåta näringsnivåer att byggas upp, vilket stödjer din hälsa och ditt välbefinnande på det mest effektiva sättet. Att vara konsekvent är nyckeln.

Vill du få fastare hy med mer lyster, friskare hår och starkare naglar testa kosttillskottet SeaFormula+ och märk själv skillnaden!