fbpx

Hur kan kosttillskott bromsa åldrandeprocessen?

Kosttillskott kan bromsa åldrandeprocessen så att du kommer att åldras graciöst. Det kan också hjälpa till med lång livslängd och god livskvalitet.

Här listar vi våra favoriter, och anledningen till att just dessa fått en speciell plats i vårt optimerade kosttillskott SeaFormula+.

Kollagenpeptider står i centrum i detta tillskott, som också är proppfullt av återfuktande hyaluronsyra, skyddande coenzym Q10, vitamin C och zink samt stärkande selen.

Kollagen är den primära komponenten i bindväv och vårt mest förekommande protein. Huden består av 75 procent kollagen – det primära proteinet som håller huden fast, fyllig och elastisk. Kollagen minskar med både ålder och exponering för UV och föroreningar, och dess förlust kan leda till rynkor, grov hud, ökad textur och förlust av fukt. SeaFormula+ kan stimulera produktionen av ditt naturliga kollagen och stödja ledkomfort, flexibilitet och rörlighet!

Förutom att stärka leder, hud, hår och naglar sägs kollagen också öka ämnesomsättningen, bibehålla mager muskelmassa och hjälpa till att kontrollera aptiten.

SeaFormula+ är 95 % biotillgänglig – vilket innebär att din kropp kan använda den snabbt och är 19 gånger mer absorberbar än typiska kollagenkällor. Denna formula återfuktar och fyller hyn inifrån och ut samtidigt som den stöder friskt hår, naglar, muskler, leder och mer.

Hyaluronsyra arbetar återfuktande samtidigt som den fyller och mjukar upp fina linjer.

Coenzym Q10 är en antioxidant som din kropp producerar naturligt. Dina celler använder CoQ10 för celltillväxt och underhåll. Nivåer av CoQ10 i din kropp minskar när du åldras.

CoQ10 finns i kött, fisk och nötter. Mängden CoQ10 som finns i dessa kostkällor är dock inte tillräckligt för att avsevärt öka CoQ10-nivåerna i din kropp.

Antioxidanten C-vitamin boostar immunförsvaret, bekämpar fria radikaler samt hjälper till att reparera hudskador och synliga tecken på åldrande.

Tillsats av vitamin C fördubblar nivåerna av aminoterminal propeptid, en nyckelindikator för kollagensyntes.

Zink spelar en nyckelroll i hudens hälsa, immunförsvar och celltillväxt och kan även skydda mot akne och inflammation.

Selen stärker immunförsvaret och förbättrar hår- och nagelhälsan.

Vill du också bromsa åldrandeprocessen i din kropp testa kosttillskottet SeaFormula+ och märk själv skillnaden!