Frågor & Svar

Här finner du svaren på de vanligaste frågorna vi får kring SeaFormula+ från våra kunder.


Fick du inte svar på din fråga?
Var vänlig kontakta kundtjänst.

Produktfrågor

SeaFormula+ innehåller en optimerad formula av verksamma och beprövade ingredienser så som kollagen, hyaluronsyra, coenzym Q10, Vitamin C, zink och selen. Här kan du läsa mer om ingredienserna i SeaFormula+.  

Rekommendationen är att ta SeaFormula+ regelbundet över en längre tid för att uppleva effekt, helst mellan 3-6 månader. Hur lång tid det tar är alltid individuellt och beror på ett flertal faktorer som du kan läsa mer om här. När du ändrar livsstil, antingen genom att du börjar träna, lägger om din kost eller börjar med ett kosttillskott, kommer effekten inte att märkas över över en natt. Dessa är alla exempel på förändringar som tar kroppen lite längre tid att tillgodogöra sig, men kom tålmodigt ihåg att det alltid är värt det i det långa loppet.

Vi tillverkar tillskott med kliniskt bevisade näringsämnen, utvalda med stor omsorg. Varje ingrediens är noggrant testad för att säkerställa att alla våra kosttillskott är rena, potenta och effektiva.
Vi använder oss endast av högkvalitativa ingredienser och följer Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet, EFSA’s regler.

Kapslarna är omsorgsfullt förpackade för att säkerställa fullgod hygien.

SeaFormula+ innehåller enbart naturliga näringsämnen som du kan hitta i en varierad kost, i en koncentrerad form. Varje kapsel är noga beräknad för att du inte ska träda över ditt rekommenderade dagliga intag (RDI) och samtidigt få de fördelar som en optimerad kost kan tillföra ditt liv.  Risken för att uppleva biverkningar är därför mycket liten. 

Vid graviditet eller användande av receptbelagda läkemedel, bör man rådgöra med sin läkare innan man genomför stora ändringar i kosthållet eller före man startar med alla typer av kosttillskott.

SeaFormula+ innehåller marint kollagen utvunnet från fisk och bör därför användas med försiktighet vid fisk- och/eller skaldjursallergi. 

1 kapsel SeaFormula+ om dagen är rekommendationen.

Optimal effekt uppkommer om du tar kosttillskottet jämnt över en längre tid. Räkna med 3 månader och uppåt för gemene man, viktigt är dock att komma ihåg att detta alltid är individuellt – för vissa går det snabbt, andra behöver längre tid.

För maximal effekt bör du äta SeaFormula+ regelbundet och gärna tillsammans med måltid. Du kan ta din kapsel när som helst under dagen, det viktiga är att du är konsekvent och tar den varje dag.

Om du tycker att det är svårt eller är osäker på om du får i dig tillräckligt med viktiga näringsämnen genom en vanlig kost kan SeaFormula+ vara ett mycket bra komplement för hela familjen.

Ingredienserna i SeaFormula+ främjar frisk hud, hår och naglar.

Zink, Q10, vitamin C och selen är dessutom antioxidanter som skyddar cellerna mot oxidativ stress, så kallade fria radikaler.

Under graviditet och när du använder receptbelagda läkemedel bör du prata med din läkare innan du gör stora förändringar i din kost eller när du börjar med någon form av kosttillskott.

SeaFormula+ innehåller marint kollagen utvunnet från fisk och bör därför användas med försiktighet vid fisk- och/eller skaldjursallergi. 

Det är viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte ska ersätta läkemedel eller en hälsosam kost.

Vi rekommenderar dig att rådgöra med din läkare om du har fiskallergi innan du använder SeaFormula+ då vårt marina kollagen utvinns från fisk.

SeaFormula+ innehåller flera skyddande antioxidanter, så som coenzym Q10, vitamin C, zink och selen. 

Denna produkt är ”glutenfri” vilket betyder att glutennivån är under 20 mg/kg och överensstämmer med kommissionens genomförandeförordning (EU) 828/2014 om krav på tillhandahållande av information till kunder om frånvaro eller minskad förekomst av gluten i mat.

Vi kan inte garantera att produkten inte kan innehålla spår av gluten.

Du finner den på baksidan av din förpackning.

Du kan även finna den här.

Betalning

En förpackning av SeaFormula+ innehåller 45 kapslar, vilket motsvarar 6 veckors förbrukning, och kostar 298 kr + porto. Som ny kund får man prova på första försändelsen för halva priset, 149 kr + porto. Efterföljande leveranser sker till ordinarie pris. SeaFormula+ säljs som abonnemang och en ny leveras sker efter den 45 dagar långa testperioden, lagom till att kapslarna börjar ta slut. Abonnemanget fortsätter därefter med leverans var 12:e vecka, Enkelt, smidigt och bra för miljön!

Här kan du läsa mer om våra köpvillkor.

Du betalar först efter att du fått din produkt. Bifogat med leverans finner du din faktura.

Leverans

Om du inte fått din leverans inom 14 dagar kan du kontakta kundtjänst så hjälper vi dig givetvis vidare.

Du kommer vanligtvis få din leverans i 12-veckors-intervall (90 dagar). Leveransen kommer i god tid innan dina kapslar tagit slut och innehåller då förbrukning för nästkommande 90 dagar.

Undantaget är första leveransen där vi då erbjuder en testperiod på 45 dagar.

Vi har valt 90-dagars förbrukning per leverans för att du ska slippa betala frakt varje månad, för att det är smidigt för dig som kund, samt för att göra vad vi kan för en så miljövänlig leverans som möjligt. Du och miljön vi liver i är alltid högsta prioritet.

Enkelt, kostnadseffektivt och bra för miljön!

Ja, vi skickar SeaFormula+ direkt hem i brevlådan.

Undantagsvis lämnas paketet på utlämningsställe, t.ex. vid leverans av större kvantiteter än vad som får plats i brevlådan. 

Din leverans skickas så snart den är packad. Vanligtvis tar det 5-7 dagar innan du får den i brevlådan efter att du har beställt.

Returer/Reklamationer

SeaFormula+ följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal, som säger att du som kund har 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa från dagen efter att du tagit emot varan. Ångerrätten gäller inte om försegling brutits. Produkten och förpackningen måste vara hela och oanvända för att du ska kunna returnera varan. Du får tillbaka dina pengar inom 14 dagar från det att vi fått varan i retur. Du står själv för returfrakt och emballage. Meddela alltid kundservice om kommande retur.

Om du vill reklamera en vara ska du göra det så fort du upptäckt felet på varan. Du har rätt att reklamera varan fram till dess att förbrukningstiden gått ut eller annars inom tre år från köpet. Vi ersätter samtliga kostnader i samband med reklamationen efter att SeaFormula+ godkänt reklamationen.

Kontakta oss om du vill ångra ett köp eller reklamera en vara så hjälper vi dig givetvis med detta. Bifoga ordernummer samt bild på din defekta eller felaktiga produkt. 

Du kan också läsa mer vad som gäller för dig som konsument på konsumentverkets hemsida.

Abonnemang

Du hittar ditt användarnamn i bekräftelsemailet du fått i samband med din beställning.

Du hittar ditt lösenord i bekräftelsemailet du fått i samband med din beställning.

Vill du se över din prenumeration så gör du det under ”Mina sidor” . Där kan du ändra adress, telefonnummer eller säga upp din prenumeration.

Du pausar ditt medlemskap genom att gå in på ”Mina sidor” och klicka på ”pausa” eller kontaktar kundservice.

Övriga frågor

Nej, vi har ingen besöksadress, endast ett lager där vi tyvärr inte kan ta emot besök.

Åldersgränsen vid köp via postorder är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande. Vi har tyvärr inget system som sorterar bort köp av minderåriga, men om problem uppstår så gäller 30 dagars öppet köp.

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.